Tort De Căpșuni Cu Trei Etaje

Tort De Căpșuni Cu Trei Etaje
Tortul cu căpșuni Triple-Decker ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 251 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr, garnitură: căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quesadilla Cu Trei Etaje, Triple-Decker Neglijent Joe, și Speedy Triple-Decker Club pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți amestecul de tort și următoarele 7 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 1 minut. Răzuiți părțile laterale și bateți cu viteză medie încă 2 minute, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, dacă este necesar. (Căpșunile trebuie să fie bine amestecate în aluat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Se toarnă aluatul în 3 torturi unse și făinoase de 9 inci.
3
Coaceți la 350 timp de 23 de minute sau până când prăjiturile revin când sunt presate ușor cu un deget.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute.
5
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
6
Întindeți glazura de cremă de unt de căpșuni între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Serviți imediat sau răciți până la 1 săptămână.
9
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit tortul alb Duncan Hines Moist Deluxe Classic
10
Se amestecă fără budincă.
1
Puneți tortul terminat la frigider, neacoperit și răciți timp de 20 de minute sau până când glazura se întărește. Se acoperă bine cu hârtie de ceară și se păstrează la frigider până la 1 săptămână. Pentru a îngheța, înfășurați tortul răcit cu folie de aluminiu și înghețați până la 6 luni. Decongelați peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista