Tortul de curcan de Ziua Recunoștinței este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 291 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați Buzdugan măcinat, ketchup, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Curcan De Ziua Recunoștinței, Ziua Recunostintei Cookie tort și o zi de curcan Roundup, și Cakespy: tort de Ziua Recunoștinței din curcan adevărat! Și Resturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți tigăile de tort de 2 (8 inci) cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați toate ingredientele rămase într-un castron mare și amestecați, folosind mâinile curate, până când sunt combinate (nu strângeți sau suprasolicitați). Împărțiți amestecul uniform între tigăi, întinzându-l pe margini și netezind partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți până când sunt fierte și prăjiturile încep să se îndepărteze de marginile tigăilor, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați un coș de aburi într-o cratiță mare, cu un capac etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge chiar sub coș; aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim și fierbeți ușor.Între timp, curățați cartofii dulci și tăiați-i în cuburi de 1 inch. Odată ce apa fierbe, așezați cuburile în coșul cu aburi, acoperiți și aburiți până când cartofii dau doar când sunt străpunși cu o furculiță, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
3
Transferați coșul cu aburi cu cartofii pe o farfurie; pus deoparte.Aruncați apa în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Așezați laptele și untul în cratiță și încălziți la foc mic până când untul s-a topit. Opriți focul, adăugați cartofii dulci rezervați și zahărul brun, sarea măsurată și buzduganul sau nucșoara și amestecați cu un tocător de cartofi până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper după dorință; păstrați warm.To asamblați: aranjați un suport în treimea inferioară a cuptorului.Rulați un cuțit în jurul marginii prăjiturilor de curcan. Desfaceți unul dintre straturile de curcan și așezați-l cu partea de jos în sus pe o tigaie răsturnată de 8 inci sau într-un vas de servire rezistent la cuptor. Cu un cuțit lung sau o spatulă offset, întindeți uniform 1 1/4 căni de piure de cartofi peste vârful tortului, lăsând o margine de 1/2 inch (păstrați cartofii rămași calzi). Folosind spatele unei linguri curate, întindeți sosul de afine uniform peste piureul de cartofi. Folosind mâinile, împachetați ușor umplutura într-un strat uniform peste sosul de afine, folosind o mână pentru a împiedica orice umplutură să cadă de pe lateral. Apăsați ușor pe umplutură pentru a vă asigura că aderă la piureul de cartofi și sosul de afine.Întindeți uniform încă 1 1/4 căni de piure de cartofi peste umplutură (păstrați cartofii rămași calzi). Desfaceți al doilea strat de curcan și așezați-l cu partea de jos în sus deasupra piureului de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Umăr
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Buzdugan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Masher De Cartofi
1 Lingură De Grăsime Naturală
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați tigaia pentru tort sau vasul de servire cu tortul parțial asamblat pe o foaie de copt și coaceți până se încălzește, aproximativ 30 până la 40 de minute (un termometru citit instant ar trebui să înregistreze 165 F).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Lingură De Grăsime Naturală
6
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți cuptorul pentru a fierbe.Cu un cuțit lung sau o spatulă offset, acoperiți uniform exteriorul (dar nu partea superioară) a întregului tort cu piureul rămas (s-ar putea să vă rămână puțin). Cu un cuțit lung curat sau o spatulă offset, întindeți uniform toți cartofii dulci deasupra tortului. Aranjați marshmallows peste partea de sus și apăsați-le ușor în cartofii dulci. Întoarceți foaia de copt cu tortul asamblat la cuptor și fierbeți până când marshmallows sunt aurii, aproximativ 1 până la 2 minute (urmăriți cu atenție, astfel încât marshmallows să nu ardă). Folosind două spatule plate, transferați cu grijă tortul într-un vas de servit.