Tortul de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1711 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,47 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 402 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Încercați tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s, și Tort De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați cireșele, coaja de citrice, stafidele, coacăzele, curmalele și migdalele. Se amestecă coniac; lăsați să stea 2 ore sau peste noapte. Dragați fructele înmuiate cu 1/2 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Coacăze
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Date
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Ungeți o tigaie de tort cu fructe de 8x8x3 inch, tapetați cu hârtie pergament și ungeți din nou. Într-un castron mic, amestecați împreună 2 căni de făină, bicarbonat de sodiu, cuișoare, ienibahar, scorțișoară și sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mare, smântână unt până la lumină. Amestecați treptat zahărul brun și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă melasa și sucul de mere. Bateți în amestecul de unt alternativ cu amestecul de făină, făcând 4 adaosuri uscate și 3 lichide. Îndoiți fructele făinoase. Întoarceți aluatul în tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Căni De Făină De Grâu
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din tigaie și ridicați hârtia. Se răcește complet tortul, apoi se înfășoară ușor în hârtie cerată. A se păstra într-un recipient etanș.