Tort De Condimente Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar

Tort De Condimente Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar
Tortul cu condimente de dovleac glazurat cu arțar este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zară, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Condimente De Dovleac, Prăjituri De Mere Glazurate Cu Arțar, Tort cu condimente de dovleac cu glazură de arțar, și Tort cu condimente de dovleac cu glazură de arțar.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. unt și făină o tigaie Bundt de 10 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele si sarea impreuna intr-un bol. Într-un alt castron, amestecați dovleacul, Zara și vanilia. Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului. Bateți într-o treime din amestecul de făină, apoi jumătate din amestecul de dovleac, bătând până se combină. Repetați, terminând cu ultima treime din amestecul de făină. Răzuiți aluatul în tava Bundt, netezind blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Lapte BătutLapte Bătut
DovleacDovleac
VanilieVanilie
UntUnt
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
BatetiBateti
BolBol
3
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute, apoi întoarceți-l pe suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
1
Bateți împreună laptele și siropul de arțar și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Bateți zahărul cofetarilor până când glazura este netedă și de consistență stropitoare. Cu până la 6 ore înainte de servire, puneți tortul pe o grătar peste o farfurie și stropiți cu glazură, permițându-i să curgă pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BatetiBateti
3
Lăsați tortul să se odihnească la temperatura camerei pentru a permite setarea glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista