Tort De Cireșe Cu Ciocolată Maraschino

Tort De Cireșe Cu Ciocolată Maraschino
Chocolate maraschino Cherry Cake este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, pudră de cacao, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Maraschino Cherry Ciocolata Acoperite Pops, Prăjituri Cu Ciocolată Cu Cireșe Maraschino, și Fursecuri cu ciocolată și cireșe Maraschino.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și cacao. Faceți o fântână în centru și turnați apă, maioneză și ouă. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiți bolul și bateți 2 minute la viteză medie. Se amestecă nucile și cireșele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Amestec De TortAmestec De Tort
CireșeCireșe
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
OuăOuă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista