Tort de cireșe Choco-Chip Valerie
Cherry Choco-Chip Tort Valerie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 352 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ouă, amestec de tort de cireșe, amestec instant de budincă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Out-of-this-Galaxy Choco-Cherry Chip înghețată, Tort Choco-o-cherry, și Tort De Choco Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, uleiul, ouăle și smântâna sau iaurtul într-un bol mare de amestecare. Cu mixer la viteză mică, amestec doar pentru a umezi, răzuire părți de castron de multe ori. Apoi bateți la viteză medie timp de 4 minute.
Se amestecă chipsuri de ciocolată în miniatură și nuci pecan.
Se toarnă aluatul în 2 tigăi de pâine unsă și făinată (sau se înlocuiește zahărul granulat cu făina) de 9 x 5 inci.
Combinați ingredientele de topping și presărați în mod egal pe aluat.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când testerul de tort introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe grătar timp de 15 minute.
Scoateți din tigăi și terminați răcirea pe rafturile de sârmă.