Tort De Ciocolată Umed

Tort De Ciocolată Umed
Tort de Ciocolata Umed ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție conține 263 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ciocolată, unt, zară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Ciocolată Umed, Tort De Ciocolată Umed, și Tort De Ciocolată Umed pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați ciocolata și untul. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut. Se amestecă; gatiti cu 30 de secunde mai mult sau pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-un castron mic, combinați zeama, uleiul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se combină.
4
Adăugați amestecul de ciocolată și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5
Se toarnă într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Pentru glazură, într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb, sarea și ciocolata; se amestecă cafeaua până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati pana se ingroasa amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Întindeți glazura caldă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista