Tort De Ciocolată Sweetheart
Tortul de ciocolată Sweetheart necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 345 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei vegetal, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Tort De Ciocolată Sweetheart, Dragă Cut-Up Tort, și Tort Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Ungeți fundul doar de 1 tigaie rotundă, 8x1 1/2 inci și 1 tigaie pătrată, 8x8x2 inci, cu scurtare. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind apă, ulei și ouă.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați stratul rotund în jumătate așa cum se arată în diagramă. Congelați descoperit aproximativ 1 oră pentru o înghețare mai ușoară, dacă doriți. Aranjați piesele pe platoul de servire pentru a forma inima așa cum se arată în diagramă. Tort de îngheț cu glazură, atașând bucăți cu o cantitate mică de glazură. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.