Tort De Ciocolată Neagră Fără Făină
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tortul de ciocolată neagră fără făină ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 175 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ciocolată de copt cacao, zahăr de cofetari, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Neagră Fără Făină, Tort Fără Făină De Ciocolată Neagră, și tort slab de ciocolată neagră fără făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, într-o cratiță mică, topiți ciocolata și untul la foc mic, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Coat un 9-in. tigaie cu formă de arc cu spray de gătit.
Așezați tigaia pe o foaie de copt; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile la viteză mare timp de 3 minute sau până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr și vanilie, bătând până se îngroașă și de culoarea lămâii. Bateți în alimente pentru copii și amestec de ciocolată.
Bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul rămas, câte 1 lingură, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide; pliați în aluat.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese cu firimituri umede. Se răcește pe o grătar timp de 20 de minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet.
Se presară cu zahăr de cacao și cofetari. Puneți la frigider resturile.