Gooey chocolate cake este un desert care servește 24. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. 502 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină, cremă dublă de oală, ciocolată în bucle și zahăr tos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Lingură De Ciocolată Lipicioasă, Un Tort De Ciocolată Gooey, Decadent, și Tort De Unt Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Ungeți și linia de jos o formă de tort cu arc de 24 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz. Topiți 120g ciocolată într-un castron. Se răcește timp de 5 minute, apoi se bate în gălbenușurile de ou. Într-un castron, bateți untul și 100g zahăr până când sunt moi și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se amestecă ciocolata topită și gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Bateti albusurile pana la varfuri ferme apoi bateti in restul de 120g zahar In trei loturi si continuati sa bateti pana se intareste. Bateți o treime din bezea în amestecul de ciocolată. Apoi, pliați ușor în linguri alternative de făină și bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Puneți lingura în staniu, nivelați și coaceți 40-45 de minute până când partea superioară formează o crustă ușoară. Testați centrul cu o frigăruie metalică, ar trebui să iasă curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți, răciți 10 minute, înainte de a ieși din staniu. Când este răcit, tăiați pe jumătate cu atenție, deoarece este fragil, cu un cuțit mare zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
7
Pentru a face umplutura: într-un castron bateți crema dublă până se îngroașă, dar nu rigidă. Apoi amestecați în crme frache și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Dublă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Întindeți o jumătate din tort cu toată crema zesty și sandvișul împreună cu cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare Nu
9
Așezați pe un raft cu o farfurie mare dedesubt.
10
Pentru a face glazura de ganache: rupeți ciocolata într-o tigaie și adăugați crema dublă. Se topește la foc mic și se amestecă până se omogenizează, apoi se răcește până la consistența cremei groase de turnare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Unică
Cremă Dublă
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se toarnă peste tort.
12
Lăsați excesul de glazură să curgă pe farfurie și lingurați-l înapoi pentru a umple orice goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
13
Întindeți glazura uniform pe partea superioară și în jurul părților laterale folosind partea din spate a unei linguri sau a unui cuțit palet. În timp ce seturile de glazură presară ciocolata rasă deasupra și în jurul părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Paletă
14
Faceți buclele: veți avea nevoie de un bloc mare de ciocolată. Asigurați-vă că ciocolata este la temperatura camerei calde și așezată pe un blat de lucru. Gordon a folosit un cuțit ascuțit pentru a face buclele, dar este mai ușor să desenezi un cojitor de legume pivotant pe partea laterală a unui bloc gros de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
15
Așezați un tăietor mare de inele (aproximativ 10 cm) în centrul tortului și umpleți cu buclele de ciocolată. Scoateți cu grijă inelul și lăsați buclele să cadă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
16
Se servește la temperatura camerei. Dacă este răcit înainte, tortul trebuie lăsat să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.