Tort De Ciocolată Germană
Reteta tort de ciocolata German ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 402 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 1,28 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 98 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați untul, nuca de cocos, laptele condensat eagle brand, precum și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. În castron mare, combinați amestecul de tort, apă, 3 ouă, ulei și 1/3 cană lapte condensat îndulcit. Bateți la viteză mică până se umezește, apoi bateți la viteză mare 2 minute.
Se toarnă într-o tigaie bine unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea de lemn introdusă lângă centru iese curată.
Într-o cratiță mică, combinați laptele condensat îndulcit rămas, gălbenușul de ou și untul. La foc mediu, gătiți și amestecați până se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Adăugați nuci pecan, nucă de cocos și vanilie; răspândit peste tort cald. Păstrați resturile acoperite la frigider.