Dacă aveți aproximativ 45 de minute la dispoziție în bucătărie, Tortul de ciocolată fără ouă I ar putea fi o rețetă super lacto ovo-vegetariană de încercat. Această rețetă are 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 420 de calorii . Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor din sudul Statelor Unite. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă de la Allrecipes are 23 de fani. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 44% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fursecuri semilună fără ouă cu ciocolată - Fursecuri fără ouă , Tort de ciocolată fără ouă la microunde și Tort de cafea fără ouă cu scorțișoară .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți cu unt și presărați cu făină o formă de copt Bundt cu diametrul de 25 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Mixați untul sau margarina până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați laptele condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Combinați făina, pudra de cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; încorporați-le în amestecul cremos, alternativ cu cola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cola
4
Coaceți timp de 45 de minute sau până când prăjitura este gata.