Tort de ciocolată fără ouă I

Dacă aveți aproximativ 45 de minute la dispoziție în bucătărie, Tortul de ciocolată fără ouă I ar putea fi o rețetă super lacto ovo-vegetariană de încercat. Această rețetă are 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 420 de calorii . Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor din sudul Statelor Unite. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă de la Allrecipes are 23 de fani. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 44% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fursecuri semilună fără ouă cu ciocolată - Fursecuri fără ouă , Tort de ciocolată fără ouă la microunde și Tort de cafea fără ouă cu scorțișoară .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți cu unt și presărați cu făină o formă de copt Bundt cu diametrul de 25 cm.
Mixați untul sau margarina până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați laptele condensat.
Combinați făina, pudra de cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; încorporați-le în amestecul cremos, alternativ cu cola.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când prăjitura este gata.