Tort de ciocolată fără lactate cu glazură de ciocolată germană
Tortul de ciocolată fără lapte cu glazură de ciocolată germană este un fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 1207 calorii, 18g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, tofu de mătase, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Glazură de tort de ciocolată germană II, Glazură Pentru Tort De Ciocolată Germană, și Glazură De Tort De Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare Cerneți împreună făina universală, făina integrală de grâu, sifonul și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Hârtie De Orez
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Într-un alt castron amestecați zahărul brun, uleiul, 1 cană de apă, siropul de arțar, sosul de mere, oțetul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Bomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați ingredientele uscate la umed și amestecați timp de 2 minute.
5
Se toarnă în tigăi pregătite.
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se răcește și se îngheață cu glazură de ciocolată germană non-lactată. Pentru a face glazură: opărește lapte de soia, sirop de malț de orz și sirop de orez brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane
Sirop De Malț De Orz
Sirop De Orez Brun
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Lapte De Soia
8
Se amestecă înlocuitorul de ou și 1/4 cană de apă până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
9
Se adaugă în amestecul de lapte și sirop și se gătește până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
10
Amestecați tofu în robotul de bucătărie până se omogenizează și adăugați la amestecul de sirop îngroșat cu nucă de cocos, nuci pecan și săgeată. Gatiti 2 minute si scoateti de pe foc. Mișto.
Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.