Tort De Ciocolată Espresso Cu Speltă

Tort De Ciocolată Espresso Cu Speltă
Ciocolata Espresso Spelt tort este un vegetarian desert. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de apă fierbinte, sare, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu ALAC De Ciocolată, Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, și Tort Espresso Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt springform pan, apoi praf ușor cu pudră de cacao, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă împreună apă fierbinte, pudră de espresso, vanilie și bicarbonat de sodiu într-un castron, apoi se adaugă curmale, se zdrobesc ușor cu o furculiță și se înmoaie până când lichidul se răcește la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
DateDate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți împreună făina de alac, pudra de cacao, praful de copt și sarea într-un alt castron. Bateți împreună untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Făină De AlacFăină De Alac
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până când se combină. Bateți în amestecul de curmale (aluatul va arăta coagulat), apoi reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
DateDate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Puneți aluatul în tigaie cu formă de arc, netezind blatul și coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute până la 1 oră. Tort rece în tigaie pe un raft 5 minute, apoi scoateți partea de tigaie și tort rece pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Serviți tortul cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista