Tort de ciocolată cu șase straturi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți unt, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 3 (9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Folosind un mixer electric, cremați untul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați zahărul și continuați să cremă timp de aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
5
Adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Adăugați făina și laptele, alternativ la amestecul cremă, începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
7
Adăugați vanilia și continuați să amestecați până se încorporează. Pentru a coace 6 straturi de tort 3 la un moment dat, împărțiți aluatul în 1/2, apoi împărțiți fiecare 1/2 între cele 3 tigăi. Nivelați aluatul în fiecare tigaie aruncând tigaia plat pe blat pentru a elibera bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Coaceți fiecare prăjitură timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigăi timp de 5 până la 10 minute. Inversați prăjiturile și repetați procesul cu restul aluatului de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Pregătiți glazura în timp ce prăjiturile se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
10
Se amestecă zahărul, cacao, untul, jumătate și jumătate, siropul de porumb și sarea într-o cratiță, se amestecă și se fierbe. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional timp de 3 minute. Siropul va deveni gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Sirop
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Scoateți siropul de pe foc și bateți zahărul și extractul de vanilie al cofetarilor cu un mixer electric. Lăsați glazura să se odihnească câteva minute. În acest moment, dacă glazura este prea groasă pentru împrăștiere, adăugați un pic de jumătate și jumătate, câte 1 lingură, pentru a aduce glazura la consistența corectă de împrăștiere.