Tort De Ciocolată Cu Vin De Port
Port tort de ciocolata vin ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 373 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de porumb, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Tort De Vin Cu Merișor De Ciocolată, Ovații În Picioare: Cupcakes Cu Port De Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză, și Tort de ciocolată cu lapte bătut cu vin de Port.
Instrucțiuni
În partea superioară a unui cazan dublu, topiți ciocolata neîndulcită și 3/4 cană de unt, amestecând ocazional, până se omogenizează. Puneți deoparte să se răcească la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 10 inch sau tub.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr împreună cu un mixer electric la viteză mare până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute. Amestecați treptat în 3/4 cană de vin de port și făină. Îndoiți amestecul de ciocolată răcit.
Într-un castron curat, bateți albușurile de ou cu cremă de tartru până se spumează. Treceți treptat în 3 linguri de zahăr și continuați să biciuiți până când se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi. Îndoiți rapid nucile.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute sau până când este testat cu o scobitoare. Se răcește în tigaie 10 minute. Inversați pe placa de servire. Se răcește complet.
Pentru a face glazura: în partea de sus a unui cazan dublu, peste apă care fierbe ușor, combinați chipsuri de ciocolată, 1/2 cană unt și sirop de porumb. Se amestecă frecvent până se topește ciocolata. Se amestecă restul de 1/2 cană de vin port și vanilie până când amestecul este neted. Se lasă deoparte să se răcească aproximativ 30 de minute.
Se toarnă glazura peste tortul răcit.