Tort De Ciocolată Cu Vin De Port

Tort De Ciocolată Cu Vin De Port
Port tort de ciocolata vin ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 373 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de porumb, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Tort De Vin Cu Merișor De Ciocolată, Ovații În Picioare: Cupcakes Cu Port De Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză, și Tort de ciocolată cu lapte bătut cu vin de Port.

Instrucțiuni

1
În partea superioară a unui cazan dublu, topiți ciocolata neîndulcită și 3/4 cană de unt, amestecând ocazional, până se omogenizează. Puneți deoparte să se răcească la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 10 inch sau tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr împreună cu un mixer electric la viteză mare până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute. Amestecați treptat în 3/4 cană de vin de port și făină. Îndoiți amestecul de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
PortPort
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un castron curat, bateți albușurile de ou cu cremă de tartru până se spumează. Treceți treptat în 3 linguri de zahăr și continuați să biciuiți până când se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi. Îndoiți rapid nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute sau până când este testat cu o scobitoare. Se răcește în tigaie 10 minute. Inversați pe placa de servire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru a face glazura: în partea de sus a unui cazan dublu, peste apă care fierbe ușor, combinați chipsuri de ciocolată, 1/2 cană unt și sirop de porumb. Se amestecă frecvent până se topește ciocolata. Se amestecă restul de 1/2 cană de vin port și vanilie până când amestecul este neted. Se lasă deoparte să se răcească aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
PortPort
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
7
Se toarnă glazura peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista