Tort De Ciocolată Cu Pere Cu Capul În Jos
Tortul de ciocolată cu pere cu capul în jos este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare de mare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Pentru a face toppingul de fructe, puneți zahărul și apa într-o cratiță grea (una cu capac etanș) și amestecați până se dizolvă zahărul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, apoi acoperiți și gătiți timp de 2 minute. (Acoperirea în acest fel permite aburului să spele părțile laterale ale tigaiei, ceea ce va împiedica formarea oricăror cristale de zahăr.) Descoperiți cratița și continuați să fierbeți zahărul, învârtind ușor și încet tigaia după cum este necesar pentru a găti caramelul uniform, până devine o culoare chihlimbar închis. Ocazional spălați părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se toarnă cu grijă caramelul în tigaia pregătită și se lasă să se întărească. Tigaia va fi foarte fierbinte din zahăr, așa că aveți grijă să o mutați dacă aveți nevoie. Ventilați feliile de pere deasupra caramelului într-un cerc în jurul perimetrului, umplând centrul cu feliile rămase.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pentru a face tortul, așezați untul și ciocolata într-o cratiță mică la foc mic și topiți, amestecând ocazional. Cernem făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron.
Transferați ciocolata topită într-un bol de amestecare sau vasul unui mixer și adăugați zahărul. Folosind un mixer portabil cu bătăi sau un mixer cu suport cu accesoriul cu palete, bateți la viteză medie timp de aproximativ 3 minute, până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăle pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia. Se amestecă amestecul de făină în trei adaosuri alternând cu laptele în două adaosuri, începând și terminând cu făina și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace în mijlocul cuptorului timp de 40 până la 45 de minute, sau până când prăjitura revine ușor la atingere. Se răcește pe o grătar timp de 15 minute, apoi se răstoarnă tortul pe o farfurie, lăsând tigaia deasupra tortului timp de 5 minute înainte de ao scoate.
Serviți tortul cald, acoperit cu o păpușă mică de cremă Chantilly sau o lingură de înghețată de fasole de vanilie.
Depozitare: învelit în folie de plastic, tortul se va păstra la temperatura camerei până la 3 zile.
Retipărit cu permisiunea deserturilor rustice din fructe: se sfărâmă, catarame, cizmari, Pandowdies și multe altele de Cory Schreiber și Julie Richardson, copyright pentru anul 200
Fotografie 2009 de Sara Remington. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.