Tort De Ciocolată Cu Pere Cu Capul În Jos

Tort De Ciocolată Cu Pere Cu Capul În Jos
Tortul de ciocolată cu pere cu capul în jos este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare de mare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Pentru a face toppingul de fructe, puneți zahărul și apa într-o cratiță grea (una cu capac etanș) și amestecați până se dizolvă zahărul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, apoi acoperiți și gătiți timp de 2 minute. (Acoperirea în acest fel permite aburului să spele părțile laterale ale tigaiei, ceea ce va împiedica formarea oricăror cristale de zahăr.) Descoperiți cratița și continuați să fierbeți zahărul, învârtind ușor și încet tigaia după cum este necesar pentru a găti caramelul uniform, până devine o culoare chihlimbar închis. Ocazional spălați părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se toarnă cu grijă caramelul în tigaia pregătită și se lasă să se întărească. Tigaia va fi foarte fierbinte din zahăr, așa că aveți grijă să o mutați dacă aveți nevoie. Ventilați feliile de pere deasupra caramelului într-un cerc în jurul perimetrului, umplând centrul cu feliile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
FructeFructe
ZahărZahăr
ApăApă
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru a face tortul, așezați untul și ciocolata într-o cratiță mică la foc mic și topiți, amestecând ocazional. Cernem făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CiocolataCiocolata
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Transferați ciocolata topită într-un bol de amestecare sau vasul unui mixer și adăugați zahărul. Folosind un mixer portabil cu bătăi sau un mixer cu suport cu accesoriul cu palete, bateți la viteză medie timp de aproximativ 3 minute, până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Stand MixerStand Mixer
6
Adăugați ouăle pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia. Se amestecă amestecul de făină în trei adaosuri alternând cu laptele în două adaosuri, începând și terminând cu făina și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace în mijlocul cuptorului timp de 40 până la 45 de minute, sau până când prăjitura revine ușor la atingere. Se răcește pe o grătar timp de 15 minute, apoi se răstoarnă tortul pe o farfurie, lăsând tigaia deasupra tortului timp de 5 minute înainte de ao scoate.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Serviți tortul cald, acoperit cu o păpușă mică de cremă Chantilly sau o lingură de înghețată de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
înghețatăînghețată
CremăCremă
9
Depozitare: învelit în folie de plastic, tortul se va păstra la temperatura camerei până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Retipărit cu permisiunea deserturilor rustice din fructe: se sfărâmă, catarame, cizmari, Pandowdies și multe altele de Cory Schreiber și Julie Richardson, copyright pentru anul 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
11
Fotografie 2009 de Sara Remington. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista