Tort de ciocolată cu nucă de cocos II

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Coconut Chocolate Cake II. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 751 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte evaporat, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de nucă de cocos cu bucăți de ciocolată și burniță de nucă de cocos, Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – AKA: tort de bucurie de migdale! # BundtaMonth, și Tort de ciocolată fără Gluten cu Ganache de nucă de cocos-ciocolată (aproape Paleo).
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți amestecul de tort în conformitate cu instrucțiunile pachetului pentru două tigăi rotunde de 9 inch, cu excepția înlocuirii cafelei preparate pentru apă. Răciți prăjiturile complet.
Faceți umplutura: într-o cratiță la foc mediu, combinați untul și laptele evaporat. Aduceți la fierbere.
Adăugați marshmallows și amestecați până se topește și se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos.
Așezați stratul inferior pe placa de servire.
Întindeți cu umplutură întreagă de nucă de cocos. Acoperiți partea superioară și părțile laterale cu glazură de fudge. La frigider.