Tort De Ciocolată Cu Migdale
Tortul de ciocolată cu migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă nondairy cu aromă de amaretto, ouă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de migdale de ciocolată neagră cu brânză cremă de migdale de ciocolată Fr, Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – AKA: tort de bucurie de migdale! # BundtaMonth, și Reine de Saba (tort de ciocolată și migdale) cu glazură de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați tortul, amestecul de budincă, apa, uleiul, ouăle și extractul; bate până se combină. Se amestecă 2 căni de chipsuri de ciocolată.
Se toarnă într-un 10-in uns și presărat cu făină. tigaie tub canelată.
Coaceți la 350 de minute timp de 65-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Într-o cratiță mică, combinați crema și chipsurile de ciocolată rămase. Gatiti la foc mic pana se topesc chipsurile; se amestecă până se omogenizează. Se răcește timp de 45 de minute.