Tort De Ciocolată Cu Lapte Malț

Tort De Ciocolată Cu Lapte Malț
O porție conține 291 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 55 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, blocați cremă de brânză cu 1/3 mai puțin grăsime, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Cu Lapte Malț, Glazură De Lapte Malț Cu Ciocolată, și Înghețată De Ciocolată Cu Lapte Malț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
3
Combinați untul, vanilia și crema de brânză într-un castron mare; bate la viteza medie-mare a unui mixer 2 minute. Adăugați treptat zahăr, bătând la viteză mică doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați apă fierbinte; bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Adăugați ciocolată; bate doar până se omogenizează. Rezervați 1 3/4 căni amestec de ciocolată pentru glazură; acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
6
Adăugați scurtarea amestecului de ciocolată rămas în castron. Bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Lingurați ușor 1 3/4 căni de făină în căni de măsurare uscate, nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
9
Combinați 1 3/4 căni de făină, lapte praf, praf de copt și sare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Lapte PrafLapte Praf
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
11
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
12
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
13
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
14
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură și se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului; presărați blatul tortului cu bile de lapte malț tocat. Se răcește 1 oră. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista