Tarta Cu Grapefruit
Tarta de Grapefruit ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 82 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 393 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, amidon de porumb, suc de grapefruit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta Cu Grapefruit, Tarta Grapefruit Cooler, și Tartă De Șah Cu Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați pâinea scurtă într-un blender sau robot de bucătărie până la consistența firimiturilor graham cracker (aproximativ 1 1/3 cană firimituri).
Amestecați împreună firimiturile de pâine scurtă, 3 linguri de zahăr și 2 linguri de unt topit într-un castron mic. Apăsați ușor amestecul într-o tigaie unsă de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor. Pune deoparte.
Combinați 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-o cratiță grea de dimensiuni medii.
Bateți sucul și gălbenușurile de ou. Gatiti la foc mediu-mare, batand constant, 10-12 minute sau pana cand amestecul se ingroasa si fierbe.
Se ia de pe foc; se amestecă 3 linguri de unt și coajă.
Se toarnă umplutura în coajă de tartă pregătită. Acoperiți suprafața de umplere direct cu folie de plastic. Se răcește 2 1/2 ore.
Așezați secțiuni de grapefruit roșu într-un vas de copt de 8 inci.
Se presară cu 2 linguri de zahăr și se răcește până se pregătește de asamblare.
Aranjați segmente, cu partea exterioară a segmentelor orientate spre margine, în jurul marginii tartei. Aranjați segmentele rămase în jurul tartei, ușor suprapuse pentru a acoperi complet umplutura.
Serviți imediat. Răciți resturile.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Walkers Pure Butter Shortbread și Texa
Dulce rubin roșu Texas grapefruit.
Pentru a face înainte: pregătiți crusta și umpleți până la 2 zile înainte, dar nu acoperiți cu fructe. Se acoperă cu grapefruit chiar înainte de servire.