Tort De Ciocolată Cu Cremă De Zmeură

Tort De Ciocolată Cu Cremă De Zmeură
Tort de ciocolată cu cremă de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zmeură, praf de copt, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Cu Cremă De Zmeură, Tort Cu Cremă De Zmeură, și Tort Cu Cremă De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, cacao, praful de copt și sifonul; adăugați treptat la amestecul de cremă alternativ cu lapte, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Aliniați un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tava de copt cu hârtie cerată;ungeți hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de euro timp de 15-20 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins în centru. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie pe un suport de sârmă; îndepărtați cu grijă hârtia. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Pentru umplere, piure de zmeură într-un robot de bucătărie. Tulpina, rezervarea sucului și aruncarea semințelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
SucSuc
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Puneți sucul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se presară cu gelatină; se lasă să stea 1 minut. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand gelatina se dizolva complet. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
9
Într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în amestec de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ZmeurăZmeură
VanilieVanilie
11
Tăiați marginile din tort.
12
Tăiați în patru 7-1 / 2-in. x 4-1 / 2-în. dreptunghiuri.
13
Așezați un dreptunghi pe un platou de servire; întindeți cu o treime din umplutură. Repetați straturile de două ori. Sus cu dreptunghiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Pentru ganache, puneți chipsuri de ciocolată și smântână într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topeste ciocolata. Se răcește până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Răspândiți peste torte. Se da la frigider 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista