Tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul de ciocolată cu cremă de unt de vanilie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 14 și costă 5,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 506 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, cremă de unt de vanilie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă de unt de fasole de vanilie, Mousse de ciocolată albă de fasole de vanilie și sirop de vanilie pentru tort de nuntă, Tort de ciocolată cu glazură de unt de vanilie, și Tort de ciocolată cu glazură de vanilie-unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 (9 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și linia de jos a fiecăruia cu o rundă de hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți împreună apă fierbinte și pudră de cacao într-un castron până se omogenizează, apoi amestecați laptele și vanilia.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un alt castron.
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, 3 până la 5 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecuri de făină și cacao alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină (aluatul poate părea coagulat).
Împărțiți aluatul între tigăile de tort, netezind blaturile.
Coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie iese curată și marginile tortului încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, 25 până la 35 de minute în total. Se răcește straturile în tigăi pe rafturi 10 minute, apoi se inversează pe rafturi, îndepărtând hârtia de ceară și se răcește complet.
Puneți 1 strat de tort, cu fața rotunjită în sus, pe un suport sau platou pentru tort și, folosind spatula offset, întindeți deasupra cu aproximativ 1 cană de cremă de unt. Se acoperă cu stratul de tort rămas, partea rotunjită în jos și partea de îngheț și partea superioară a tortului cu 2 căni de cremă de unt.
Pentru fiecare culoare (puteți face până la 5), transferați 3 linguri de cremă de unt într-un castron mic separat și nuanțați cu colorant alimentar. Decupați 1 colț al fiecărei pungi de plastic pentru a crea o deschidere de 1/4 inch, apoi lingurați fiecare culoare de cremă de unt într-o pungă, apăsând excesul de aer. Răsuciți fiecare pungă ferm chiar deasupra cremei de unt, apoi introduceți decorativ crema de unt colorată pe tort. Se răcește tortul până când crema de unt este setată, aproximativ 30 de minute.
Chiar înainte de servire, aranjați 6 până la 8 mini cupcakes deasupra tortului în 1 strat, apoi stivați mini cupcakes rămase deasupra.
* Colorant alimentar Wilton Paste disponibil la wilton.com.
* Straturile de tort pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate, învelite strâns în folie de plastic, la temperatura camerei sau congelate 2 săptămâni.* Tortul poate fi asamblat cu 4 ore înainte și păstrat la temperatura camerei răcoroase.