Tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie

Tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul de ciocolată cu cremă de unt de vanilie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 14 și costă 5,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 506 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, cremă de unt de vanilie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă de unt de fasole de vanilie, Mousse de ciocolată albă de fasole de vanilie și sirop de vanilie pentru tort de nuntă, Tort de ciocolată cu glazură de unt de vanilie, și Tort de ciocolată cu glazură de vanilie-unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 (9 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și linia de jos a fiecăruia cu o rundă de hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
2
Bateți împreună apă fierbinte și pudră de cacao într-un castron până se omogenizează, apoi amestecați laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
VanilieVanilie
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecuri de făină și cacao alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină (aluatul poate părea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
6
Împărțiți aluatul între tigăile de tort, netezind blaturile.
7
Coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie iese curată și marginile tortului încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, 25 până la 35 de minute în total. Se răcește straturile în tigăi pe rafturi 10 minute, apoi se inversează pe rafturi, îndepărtând hârtia de ceară și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
1
Puneți 1 strat de tort, cu fața rotunjită în sus, pe un suport sau platou pentru tort și, folosind spatula offset, întindeți deasupra cu aproximativ 1 cană de cremă de unt. Se acoperă cu stratul de tort rămas, partea rotunjită în jos și partea de îngheț și partea superioară a tortului cu 2 căni de cremă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1
Pentru fiecare culoare (puteți face până la 5), transferați 3 linguri de cremă de unt într-un castron mic separat și nuanțați cu colorant alimentar. Decupați 1 colț al fiecărei pungi de plastic pentru a crea o deschidere de 1/4 inch, apoi lingurați fiecare culoare de cremă de unt într-o pungă, apăsând excesul de aer. Răsuciți fiecare pungă ferm chiar deasupra cremei de unt, apoi introduceți decorativ crema de unt colorată pe tort. Se răcește tortul până când crema de unt este setată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Chiar înainte de servire, aranjați 6 până la 8 mini cupcakes deasupra tortului în 1 strat, apoi stivați mini cupcakes rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
3
* Colorant alimentar Wilton Paste disponibil la wilton.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
1
* Straturile de tort pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate, învelite strâns în folie de plastic, la temperatura camerei sau congelate 2 săptămâni.* Tortul poate fi asamblat cu 4 ore înainte și păstrat la temperatura camerei răcoroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții14
Scor De Sănătate1
Revista