Tort De Ciocolată Bundt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată Bundt. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de zahăr, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mărturisirea # 109: Cumpăr prea multă ciocolată ... tort Bundt cu căpșuni cu Ganache de ciocolată albă, Tort Bundt cu ciocolată cu dovleac cu Ganache de ciocolată, și Tort Bundt Cu Ciocolată (Glazură De Ciocolată Opțională).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare) într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați unt, albușuri și ou; bate cu un mixer la viteză mică 1 minut. Bateți la viteză mare 1 minut.
Adăugați lapte, granule espresso și vanilie; bate 1 minut.
Se toarnă aluatul într-o tigaie Bundt cu 6 căni acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.