Tort De Ciocolată Bourbon Cu Glazură De Pralină

Tort De Ciocolată Bourbon Cu Glazură De Pralină
Tortul de ciocolată Bourbon cu glazură de Praline ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 88 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, glazură de bourbon, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de praline de migdale cu glazură de Mascarpone și scoarță de ciocolată, Tort De Praline Bourbon, și Cupcakes de ciocolată Bourbon cu glazură de unt de ciocolată și glazură de Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți fundul de tigăi rotunde de 3 (8 inci); tapetați cu hârtie de ceară. Ungeți și făină hârtie de ceară și părțile laterale ale tigăilor; puneți tigăile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o cratita la foc mic, amestecand continuu, 3 pana la 5 minute sau pana cand untul se topeste si amestecul este neted; scoateți de pe foc și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți zeama și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați amestecul de unt în amestecul de zară, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
5
Combinați zahărul, făina și sarea; adăugați treptat la amestecul de zară, bătând până se omogenizează. (Aluatul va fi subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
6
Se toarnă aluatul uniform în tigăile pregătite.
7
Coaceți la 350 timp de 25 până la 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă. (Straturile de tort vor apărea subțiri.)
9
Întindeți aproximativ 1/2 cană de Ganache de ciocolată între fiecare strat de tort; întindeți Ganache de ciocolată rămasă pe părțile laterale ale tortului. (Nu înghețați vârful tortului.) Chill tort 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se toarnă glazura caldă de pralină încet deasupra tortului, răspândindu-se pe margini. (Acoperiți și lăsați să stea până la 24 de ore, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PralinePraline
11
Perforați aproximativ 25 de găuri în partea de sus a tortului folosind o frigăruie din lemn sau metal.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
12
Se toarnă glazură caldă de Bourbon peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 3 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista