Tort De Ciocolată Albă
Tortul de ciocolată albă necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 486 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, ciocolata și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare sunt Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă, Tortul Whiteout: tort cu strat alb cu glazură de ciocolată albă, și Tort cu foaie de ciocolată albă cu glazură de ciocolată albă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Cerneti impreuna cele 2 1/2 cani faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Într-o cratiță mică, topiți 6 uncii de ciocolată albă și apă fierbinte la foc mic. Se amestecă până se omogenizează și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mare, smântână 1 cană de unt și 1 1/2 cană de zahăr până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de făină alternativ cu zară.
Se amestecă în ciocolată albă topită.
Se toarnă aluatul în două tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Pentru a face glazură: într-un castron mediu, combinați 6 uncii de ciocolată albă, 2 1/2 linguri de făină și 1 cană de lapte. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este foarte gros. Se răcește complet.
În castron mare, smântână 1 cană unt, 1 cană zahăr și 1 linguriță vanilie; bate până devine ușor și pufos. Adăugați treptat amestecul de ciocolată albă răcit. Bateți cu viteză mare până când este consistența frișcii.
Se întinde între straturi, deasupra și părțile laterale ale tortului.