Tort De Ceai De Miere-Zmeură

Tort De Ceai De Miere-Zmeură
Miere-zmeura ceai tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 419 calorii. Un amestec de miere, vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată, și Ceai Cu Gheață Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și partea laterală a tigaiei rotunde de 8 inci cu unt; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți uleiul, mierea și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouă; bate aproximativ 1 minut sau până se combină bine. Bate în vanilie. La viteză mică, bateți făina, praful de copt și sarea doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
4
Adăugați lapte; bate aproximativ 2 minute sau până se omogenizează. Cu lingura, pliați în zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
LapteLapte
5
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și tortul are o culoare caramel. Se răcește 15 până la 20 de minute în tigaie. Slăbiți cu grijă marginea tortului cu cuțitul; întoarceți-vă pe suportul de răcire. Întoarceți tortul pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Se presară cu zahăr pudră. Tortul poate fi servit imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista