Tort De Ceai De Alune Umplut Cu Cremă

Tort De Ceai De Alune Umplut Cu Cremă
Tortul cu ceai de alune umplut cu cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 340 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de alune, făină de tort, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Bile De Tort Umplute Cu Cremă, Tort Umplut Cu Cremă De Lămâie, și Tort Umplut Cu Cremă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Înveliți o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de gătit. Linia de jos a tigaie cu o rundă de hârtie de ceară; hârtie de ceară strat și părți de tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Combinați laptele și untul într-o cratiță mică; așezați la foc mediu 4 minute până când amestecul aproape ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Bateți albușurile de ou într-un bol mare până se formează movile moi. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați jumătate din amestecul de făină în amestecul de ouă; bateți scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați amestecul de lapte fierbinte și vanilia în amestecul de ouă; bateți până se combină bine. Bateți în amestecul de făină rămas și 3 linguri de alune. Aluatul va fi subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Se toarnă în tigaie pregătit, si se presara restul de 1 lingura alune peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Coaceți la 350 timp de 23 de minute până când izvoarele de sus se întorc când sunt ușor atinse. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați un cuțit în jurul părților laterale și desfaceți tortul. Îndepărtați hârtia de ceară și așezați tortul, cu partea dreaptă în sus, pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Lasă să se răcească complet.
12
Împărțiți tortul în jumătate orizontal, folosind un cuțit de pâine zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
13
Întindeți crema de patiserie răcită peste porțiunea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ardei ArbolArdei Arbol
14
Adăugați stratul superior de tort și răciți 1 oră.
15
Scoateți din frigider cu 20 de minute înainte de servire. Cerneti 1 lingurita zahar pudra deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista