Tort De Ceai De Alune Umplut Cu Cremă
Tortul cu ceai de alune umplut cu cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 340 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de alune, făină de tort, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Bile De Tort Umplute Cu Cremă, Tort Umplut Cu Cremă De Lămâie, și Tort Umplut Cu Cremă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de gătit. Linia de jos a tigaie cu o rundă de hârtie de ceară; hârtie de ceară strat și părți de tigaie cu spray de gătit.
Combinați laptele și untul într-o cratiță mică; așezați la foc mediu 4 minute până când amestecul aproape ajunge la foc mic.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Bateți albușurile de ou într-un bol mare până se formează movile moi. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în gălbenușuri de ou.
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic.
Adăugați jumătate din amestecul de făină în amestecul de ouă; bateți scurt.
Adăugați amestecul de lapte fierbinte și vanilia în amestecul de ouă; bateți până se combină bine. Bateți în amestecul de făină rămas și 3 linguri de alune. Aluatul va fi subțire.
Se toarnă în tigaie pregătit, si se presara restul de 1 lingura alune peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 23 de minute până când izvoarele de sus se întorc când sunt ușor atinse. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați un cuțit în jurul părților laterale și desfaceți tortul. Îndepărtați hârtia de ceară și așezați tortul, cu partea dreaptă în sus, pe un suport.
Lasă să se răcească complet.
Împărțiți tortul în jumătate orizontal, folosind un cuțit de pâine zimțat.
Întindeți crema de patiserie răcită peste porțiunea de jos.
Adăugați stratul superior de tort și răciți 1 oră.
Scoateți din frigider cu 20 de minute înainte de servire. Cerneti 1 lingurita zahar pudra deasupra.