Tort De Ceai De Alune Umplut Cu Cremă

Tort De Ceai De Alune Umplut Cu Cremă
Tortul cu ceai de alune umplut cu cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 340 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de alune, făină de tort, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Bile De Tort Umplute Cu Cremă, Tort Umplut Cu Cremă De Lămâie, și Tort Umplut Cu Cremă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de gătit. Linia de jos a tigaie cu o rundă de hârtie de ceară; hârtie de ceară strat și părți de tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Combinați laptele și untul într-o cratiță mică; așezați la foc mediu 4 minute până când amestecul aproape ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Bateți albușurile de ou într-un bol mare până se formează movile moi. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați jumătate din amestecul de făină în amestecul de ouă; bateți scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Adăugați amestecul de lapte fierbinte și vanilia în amestecul de ouă; bateți până se combină bine. Bateți în amestecul de făină rămas și 3 linguri de alune. Aluatul va fi subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Se toarnă în tigaie pregătit, si se presara restul de 1 lingura alune peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți la 350 timp de 23 de minute până când izvoarele de sus se întorc când sunt ușor atinse. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați un cuțit în jurul părților laterale și desfaceți tortul. Îndepărtați hârtia de ceară și așezați tortul, cu partea dreaptă în sus, pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Lasă să se răcească complet.
12
Împărțiți tortul în jumătate orizontal, folosind un cuțit de pâine zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
13
Întindeți crema de patiserie răcită peste porțiunea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
14
Adăugați stratul superior de tort și răciți 1 oră.
15
Scoateți din frigider cu 20 de minute înainte de servire. Cerneti 1 lingurita zahar pudra deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista