Tort de catifea roșie cu glazură de unt

Tort de catifea roșie cu glazură de unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de catifea roșie cu glazură de unt. Această rețetă servește 16 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, colorant alimentar, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Cupcakes din catifea roșie cu glazură de unt de Marshmallow, și Brownies din catifea roșie cu glazură de unt de ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; puneți tigăile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Așezați zahărul granulat și scurtarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 5 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați înlocuitor de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
5
Combinați cacao și colorantul alimentar într-un castron mic, amestecând cu un tel; se adaugă la amestecul de zahăr, amestecând bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Lingurați ușor făina de tort în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina de tort și 1/2 linguriță de sare, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
9
Combinați oțetul și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la aluat, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
OțetOțet
10
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
11
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
12
Pentru a pregăti glazura, combinați laptele și făina universală într-o cratiță mică și grea la foc mediu. Gatiti 3 minute sau pana cand amestecul formeaza o pasta foarte groasa, amestecand constant cu un tel. Lingură într-un castron; acoperiți suprafața cu folie de plastic. Se dă la frigider 45 de minute sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
GlazuraGlazura
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
13
Așezați untul într-un castron mediu și bateți cu un mixer la viteză medie până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
14
Adăugați 2 lingurițe de vanilie, 1/8 linguriță de sare și amestecul de făină răcit; bate până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând doar până se omogenizează (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
15
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/3 cană glazură. Sus cu alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
16
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista