Tort de castane cu sos de lămâie: Castagnaccio
Tort de castane cu sos de lămâie: Castagnaccio necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 3,04 USD pe porție. O porție conține 365 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, lapte, bucăți de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Castagnaccio (tort italian de castane), Castagnaccio con Lardo (tort de castane cu spate Gras), și Tort de lămâie, CR aproxumme FRA și castan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un bol mare de amestecare, Așezați făina, zahărul și nucile.
Adăugați 1/2 cană de lapte și adăugați încet restul de lapte, amestecând constant pentru a evita formarea de bulgări în aluat.
Ungeți tigaia cu 1 lingură de ulei și turnați în aluat.
Stropiți partea superioară a aluatului cu uleiul de măsline rămas și distribuiți rozmarinul uniform deasupra.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când o scobitoare străpunsă în centru iese curată.
În timp ce castagnaccio se gătește, într-o cratiță mică, combinați lămâile, zahărul și 1 cană de apă la foc mediu. Gatiti pana cand este destul de moale si bulbuc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți castagnaccio și serviți cald sau rece cu sos de lămâie.