Tort De Caramel Englezesc Glazurat

Tort De Caramel Englezesc Glazurat
Glazurate tort caramele engleză ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, topping bătut, lapte bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Toffee Engleză, Toffee Engleză, și Toffee Engleză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți și faceți făină două tigăi rotunde de copt de 9 inci. Bateți albușurile de ou într-un bol mic până se spumează; adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Combinați restul de 1 cană de zahăr, făină, cacao, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ulei, zară și gălbenușuri de ou; bate pana se omogenizeaza. Îndoiți ușor albușurile de ou în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se toarnă în tigăi pregătite.
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați un strat de tort pe placa de servire; întindeți toppingul biciuit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se presară cu jumătate de bucăți de cafea. Sus cu alt strat. Lingura glazura de ciocolata peste partea de sus a tort, permițând glazura să se scurgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se presară cu caramelă rămasă. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
1
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de cacao procesată olandeză Hershey într-o cratiță mică. Se amestecă 3 linguri smântână ușoară și 5 linguri unt sau margarină. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe 1 minut. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Prelucrată OlandezăPudră De Cacao Prelucrată Olandeză
Cremă UșoarăCremă Ușoară
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista