Tort De Caramel Cu Banane-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de caramel cu banane-Caramel. Această rețetă face 50 de porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, caramele, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Caramel Cu Sos De Caramel, Tort de cafea-caramel cu glazură de Caramel, și Tort De Caramel Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Caramele cu microunde și lapte în castron cu microunde la 2 min.; se amestecă . Cuptor cu microunde 2 min. sau până când caramelele sunt complet topite și sosul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut.
Adăugați amestecul de budincă uscată; bateți 2 min. Se răcește 15 min. Se amestecă ușor în 1-1 / 2 cani bici rece. La frigider 20 min. sau până la răcire.
Tăiați tortul în 3 straturi orizontale; stivuiți pe farfurie, umplând straturile cu sos de caramel și banane.
Se acoperă cu biciul rece rămas și bucățile de caramel.