Tort De Cafea Twist Honey

Tort De Cafea Twist Honey
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Honey Twist Coffee Cake. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână, zahăr granulat, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Răsucire De Caise, Tort De Cafea Maple Twist, și Tort De Cafea Twist Cu Cartofi Dulci-Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină, smântâna, zahărul granulat, 2 linguri de unt, sarea și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SmântânăSmântână
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apă caldă. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 3 minute, răzuire castron frecvent. Bateți în ou. Se amestecă suficientă făină, câte 1 cană, pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până se dublează. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
În tigaie unsă de 13x9 inci, amestecați 1/4 cană de unt, 1/3 cană de zahăr brun și 1/4 cană de miere; se întinde uniform în tigaie. Punch jos aluat. Pe suprafața făinoasă, aplatizați aluatul cu mâinile sau sucitorul într-un dreptunghi de 24x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
PunchPunch
AluatAluat
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
6
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplere până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți umplutura transversal peste jumătate de dreptunghi până la 1/4 inch de marginile aluatului; pliați transversal în jumătate. Marginile sigiliului; tăiați dreptunghiul transversal în benzi de 6 (2 inci). Răsuciți fiecare bandă lejer; așezați benzi transversal în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se lasă să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
9
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când prăjitura cu cafea se rumeneste. Întoarceți imediat cu susul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 1 minut, astfel încât amestecul de miere să stropească peste tortul de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
MiereMiere
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista