Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Honey Twist Coffee Cake. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână, zahăr granulat, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Răsucire De Caise, Tort De Cafea Maple Twist, și Tort De Cafea Twist Cu Cartofi Dulci-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină, smântâna, zahărul granulat, 2 linguri de unt, sarea și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Smântână
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați apă caldă. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 3 minute, răzuire castron frecvent. Bateți în ou. Se amestecă suficientă făină, câte 1 cană, pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Așezați într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până se dublează. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
În tigaie unsă de 13x9 inci, amestecați 1/4 cană de unt, 1/3 cană de zahăr brun și 1/4 cană de miere; se întinde uniform în tigaie. Punch jos aluat. Pe suprafața făinoasă, aplatizați aluatul cu mâinile sau sucitorul într-un dreptunghi de 24x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Punch
Aluat
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Tigaie
6
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplere până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Întindeți umplutura transversal peste jumătate de dreptunghi până la 1/4 inch de marginile aluatului; pliați transversal în jumătate. Marginile sigiliului; tăiați dreptunghiul transversal în benzi de 6 (2 inci). Răsuciți fiecare bandă lejer; așezați benzi transversal în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se lasă să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
9
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când prăjitura cu cafea se rumeneste. Întoarceți imediat cu susul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Lăsați să stea 1 minut, astfel încât amestecul de miere să stropească peste tortul de cafea.