Tort De Cafea Streusel
Tortul de cafea Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 50 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 118 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crema knudsen, zahăr pudră, prăjituri cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Amestec De Tort De Cafea Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați 20 de fursecuri; pus deoparte. Zdrobiți fin cookie-urile rămase.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
Adăugați smântână; se amestecă bine. Se amestecă fursecurile tocate; se toarnă în tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Combinați firimiturile de prăjituri, nucile, nuca de cocos, zahărul brun și scorțișoara într-un castron mediu; se amestecă untul până se omogenizează.
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Se amestecă zahărul pudră și laptele până se omogenizează; stropiți peste tort.
Lăsați să stea până când glazura este fermă.