Tort De Cafea După Cină
Tortul de cafea după cină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați înghețată latte, prăjituri cu napolitane umplute cu cremă, Kahl arkulva și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Cafea după cină, și Cafea Condimentată După Cină.
Instrucțiuni
Îndoiți o bandă lungă de 12 inci de hârtie de ceară pe jumătate pe lungime. Înveliți o tigaie de pâine de 8 inci cu spray de gătit; așezați hârtie de ceară în tigaie, permițând capetelor lungi să se extindă pe părțile lungi ale tigaiei.
Aranjați 12 cookie-uri în tigaie pregătită.
Stropiți 1 1/2 linguri Kahla peste fursecuri; pus deoparte.
Bate 2 cani de inghetata la viteza mare de un mixer de 10 secunde sau până la omogenizare și dedurizată.
Întindeți înghețata uniform peste fursecurile înmuiate în Kahla. Înghețați 20 de minute.
Repetați procedura de stratificare cu cookie-uri, Kahla și înghețată rămasă. Acoperiți cu folie de plastic și înghețați 8 până la 24 de ore.
Aruncați folia de plastic. Inversați tortul pe platoul de servire; îndepărtați hârtia de ceară. Înghețați până când sunteți gata să înghețați.
Îndoiți granulele de cafea instant în topping biciuit; întindeți amestecul deasupra și părțile laterale ale tortului.
Tăiați tortul în felii de 3/4 inch și serviți imediat.