Tortul de cafea cu zmeură-migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 182 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Migdale De Zmeură, Tort De Cafea Cu Zmeură-Migdale, și Tort de cafea cu migdale și zmeură fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați zmeura și zahărul brun într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați iaurtul, margarina, 1 linguriță de vanilie și oul; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Vanilie
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
6
Puneți două treimi din aluat într - o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu amestec de zmeură. Lingura rămasă peste amestecul de zmeură; se acoperă cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Zmeură
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
7
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Combinați zahărul pudră, laptele și 1/4 linguriță de vanilie.