Medley de orez cu legume

Medley de orez cu legume
Vegetable Rice Medley este o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetar și prietenoasă cu fodmap. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 155 de calorii. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de amestec de supă de legume, apă, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor de lingură de 50%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Vegetable Rice Medley, Vegetable Rice Medley și Vegetable Rice Medley.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați orezul, apa, amestecul de supă și sarea; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Amestec De Ceapă Sau Supă De Legume2 Până La 3 Linguri Amestec De Ceapă Sau Supă De Legume
Amestec De Ceapă Sau Supă De LegumeAmestec De Ceapă Sau Supă De Legume
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați legumele; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Gatiti pana orezul si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista