Tort de cafea cu vârtej de cireșe Smucker ' s
Smucker ' s tort de cafea cu cireșe de cireșe este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 20. Un amestec de drojdie activă, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Tort De Cafea Cu Vârtej De Cireșe, Tort De Cafea Cu Vârtej De Cireșe, și Tort Cu Vârtej De Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1-1 / 4 căni de lapte, sare, zahăr granulat și scurtarea într-o cratiță mică doar până la fierbere; se răcește până la călduță (105 grade F până la 115 grade F).
Se amestecă drojdia; transferați amestecul într-un castron mediu.
Adăugați o cană de făină în amestecul de lapte; bate bine.
Adăugați ouă și vanilie; bate bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face un aluat gros; bate până se omogenizează.
Lăsați să crească, acoperit, în loc cald, fără curenți, până la dublarea în vrac, aproximativ o oră.
Se toarnă aluatul în două tigăi rotunde unse de nouă inci; lăsați să crească la loc cald până se dublează în vrac, aproximativ o oră. Faceți un design de vârtej deasupra aluatului cu o lingură făinoasă; umpleți canelurile cu conserve, folosind 1/4 cană pentru fiecare tort de cafea.
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Coaceți prăjiturile de cafea până devin aurii, 30 până la 35 de minute.
Scoateți din tigăi, răciți pe rafturi de sârmă.
Umpleți canelurile cu conservele rămase.
Se amestecă zahărul pudră, cu suficient lapte pentru a obține o consistență subțire de glazură; stropiți peste prăjituri calde de cafea.