Tort de cafea cu vârtej de cireșe Smucker ' s

Tort de cafea cu vârtej de cireșe Smucker ' s
Smucker ' s tort de cafea cu cireșe de cireșe este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 20. Un amestec de drojdie activă, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Tort De Cafea Cu Vârtej De Cireșe, Tort De Cafea Cu Vârtej De Cireșe, și Tort Cu Vârtej De Cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1-1 / 4 căni de lapte, sare, zahăr granulat și scurtarea într-o cratiță mică doar până la fierbere; se răcește până la călduță (105 grade F până la 115 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă drojdia; transferați amestecul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați o cană de făină în amestecul de lapte; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
4
Adăugați ouă și vanilie; bate bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face un aluat gros; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
5
Lăsați să crească, acoperit, în loc cald, fără curenți, până la dublarea în vrac, aproximativ o oră.
6
Se amestecă aluatul.
7
Se toarnă aluatul în două tigăi rotunde unse de nouă inci; lăsați să crească la loc cald până se dublează în vrac, aproximativ o oră. Faceți un design de vârtej deasupra aluatului cu o lingură făinoasă; umpleți canelurile cu conserve, folosind 1/4 cană pentru fiecare tort de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
CafeaCafea
8
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți prăjiturile de cafea până devin aurii, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din tigăi, răciți pe rafturi de sârmă.
11
Umpleți canelurile cu conservele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
12
Se amestecă zahărul pudră, cu suficient lapte pentru a obține o consistență subțire de glazură; stropiți peste prăjituri calde de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CafeaCafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
13
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Revista