Tort de cafea cu smântână umplută cu afine cu glazură portocalie

Tort de cafea cu smântână umplută cu afine cu glazură portocalie
Tort de cafea cu smântână umplută cu afine cu glazură portocalie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 342 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zahăr granulat, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cafea cu smântână cu glazură de unt brun, Tort De Cafea Cu Smântână De Afine, și Tort De Cafea Cu Smântână De Afine.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime sau spray 12-Cupa canelat tub tort pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
În robotul de bucătărie, puneți ingredientele de umplere. Acoperiți; procesați până se toacă fin. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea până se amestecă bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Într-un alt castron mare, bate zahăr granulat, unt, vanilie și ouă cu mixer electric pe viteza medie 2 minute, răzuire castron ocazional. Bateți aproximativ o pătrime din amestecul de făină și smântână la un moment dat alternativ în amestec de zahăr la viteză mică până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Întindeți jumătate din aluat (aproximativ 3 căni) în tigaie; lingura umplutura de afine peste aluat (nu atingeți umplutura pe partea laterală a tigaiei). Se acoperă cu aluatul rămas; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește 20 de minute. Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt suficient de subțiri pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
TigaieTigaie
7
Stropiți peste tortul cu cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
8
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista