Tort de cafea cu scorțișoară i este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 793 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,3 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu tub de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare de amestecare cremă împreună untul sau margarina și 2 căni de zahăr până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Adăugați vanilia și ouăle pe rând bătând bine amestecul după fiecare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
4
Combinați făina cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați alternativ cu smântână la amestecul de ouă. Bateți suficient după fiecare adăugare pentru a menține aluatul neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ouă
6
Combinați nucile, scorțișoara și restul de 3/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Nuci
Zahăr
7
Puneți 1/3 din aluat în tigaia pregătită, presărați cu 1/3 din amestecul de nuci. Repetați straturile încă de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 70 de minute sau până când centrul este gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi scoateți tigaia și lăsați tortul să se răcească în continuare pe un suport de sârmă.