Tort De Cafea Cu Scorțișoară
Tortul de cafea cu scorțișoară este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă face 20 de porții cu 306 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, unt de cremă și 2 căni de zahăr până când este ușor pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați alternativ cu smântână, bătând suficient după fiecare adăugare pentru a menține aluatul neted.
Puneți o treime din aluat într-un 10-in uns. tub tigaie.
Combinați scorțișoara, nucile și zahărul rămas; presărați o treime peste aluat în tigaie. Repetați straturile încă de două ori.
Coaceți la 350 de minute timp de 60-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.