Tort De Cafea Cu Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea cu migdale. Această rețetă face 9 porții cu 396 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Migdale, Tort De Cafea Cu Migdale, și Tort De Cafea Cu Migdale.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați de 8 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul granulat și pasta de migdale cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. Bateți extractul de migdale și ouăle până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți făina, praful de copt și sarea doar până se omogenizează.
Întindeți aluatul în tigaie; se presara cu migdale.
Coaceți 45 de minute sau până când dintele introdus în centru iese curat. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Folosiți folie pentru a ridica tortul din tigaie; tăiat în pătrate.
Se presară cu zahăr pudră.
Se ornează cu fructe de pădure.