Tort De Cafea Cu Migdale

Tort De Cafea Cu Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea cu migdale. Această rețetă face 9 porții cu 396 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Migdale, Tort De Cafea Cu Migdale, și Tort De Cafea Cu Migdale.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați de 8 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul granulat și pasta de migdale cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. Bateți extractul de migdale și ouăle până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți făina, praful de copt și sarea doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
Pastă De MigdalePastă De Migdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întindeți aluatul în tigaie; se presara cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 45 de minute sau până când dintele introdus în centru iese curat. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Folosiți folie pentru a ridica tortul din tigaie; tăiat în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
6
Se ornează cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista