Tort De Cafea Cu Mere Caramel
Tortul de cafea cu mere Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă servește 10. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 314 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, cremă de brânză, amestec de biscuiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încearcă Tort De Cafea Cu Mere Caramel, Tort De Cafea Cu Mere Caramel, și Tort de cafea cu mere și caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru umplere, într-un castron mediu, combinați 4 uncii cremă de brânză și 1/4 cană Marzetti Old Fashioned Caramel Dip și bateți cu un mixer electric la viteză medie până la crem.
Combinați merele, amestecul de condimente și 2 linguri de apă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde timp de 3 minute.
Scurgeți excesul de apă și răciți.
Pentru tort, într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți, restul de 4 uncii de brânză cremă și unt.
Folosind două furci, amestecați amestecul până când seamănă cu făina de porumb.
Adăugați lapte și amestecați pentru a forma o bilă de aluat.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru cu făină și rulați într-un dreptunghi de 9x12.
Transferați aluatul pe foaia de copt. Lingura crema de brânză amestec în centrul de aluat, locul răcit bucăți de mere pe partea de sus, și se acoperă toate cu rezervat 1/2 cana Marzetti Dip caramel de modă veche.
Pentru a crea benzi suprapuse, tăiați douăsprezece benzi lungi de 2 1/2 inch pe fiecare parte a aluatului. Îndoiți fâșii de aluat peste umplutură.
Coaceți 15 minute sau până când tortul se rumeneste. Se răcește complet și se servește. Acoperiți resturile cu folie de plastic și păstrați la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort de cafea. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.