Tort De Cafea Cu Mere

Tort De Cafea Cu Mere
Tortul cu cafea cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 11%. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort De Cafea Cu Mere, și Tort De Cafea Cu Nuci De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți 1/4 cană de unt și 3/4 cană de zahăr brun împreună cu un mixer electric într-un castron mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă. Bateți oul în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați smântână, iaurt de vanilie și extract de vanilie în amestec; bate pentru a se integra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Iaurt De VanilieIaurt De Vanilie
SmântânăSmântână
4
Se amestecă 1 cană de făină, 3/4 linguriță de scorțișoară, bicarbonat de sodiu și sare împreună într-un castron; se adaugă la amestecul de unt și se bate pentru a se combina într-un aluat. Îndoiți merele în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se amestecă 1/4 cană zahăr brun, 1/4 cană făină, 2 linguri unt și 1/2 linguriță scorțișoară împreună într-un castron folosind o furculiță pentru a obține o consistență sfărâmicioasă; se presară deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista