Tort De Cafea Cu Mere
Tortul cu cafea cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 11%. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort De Cafea Cu Mere, și Tort De Cafea Cu Nuci De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Bateți 1/4 cană de unt și 3/4 cană de zahăr brun împreună cu un mixer electric într-un castron mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă. Bateți oul în amestecul de unt.
Adăugați smântână, iaurt de vanilie și extract de vanilie în amestec; bate pentru a se integra.
Se amestecă 1 cană de făină, 3/4 linguriță de scorțișoară, bicarbonat de sodiu și sare împreună într-un castron; se adaugă la amestecul de unt și se bate pentru a se combina într-un aluat. Îndoiți merele în aluat.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Se amestecă 1/4 cană zahăr brun, 1/4 cană făină, 2 linguri unt și 1/2 linguriță scorțișoară împreună într-un castron folosind o furculiță pentru a obține o consistență sfărâmicioasă; se presară deasupra aluatului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.