Tort De Cafea Cu Crustă De Scorțișoară
Tortul de cafea cu crustă de scorțișoară este un fără lactate mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ulei, cafea decofeinizată maxwell house, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Plăcintă cu brânză de cafea cu crustă de scorțișoară cu sos de Caramel, Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, și Tort De Cafea Cu Nuci De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort cu cafea, ulei și ouă într-un castron mare cu mixer până la amestecare; se toarnă în 2 tigăi rotunde unse și făinate de 9 inci.
Combinați zahărul brun și scorțișoara într-un castron mediu. Se amestecă nuca de cocos și nucile; se presară peste aluatul de tort.
Coaceți 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 10 min.
Scoateți prăjiturile din tigăi în grătare; se răcește complet.