Tort De Cafea Cu Brânză Cremă

Tort De Cafea Cu Brânză Cremă
Crema de brânză tort de cafea este un mic dejun care servește 24. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză, zahăr de cofetari, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați smântâna, zahărul, untul și sarea. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, timp de 5-10 minute sau pana se omogenizeaza bine. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de smântână și ouăle. Bateți până se omogenizează. Se amestecă treptat făina pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi foarte moale). Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Puneți aluatul în jos. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați de 5-6 ori. Împărțiți în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
5
Rulați fiecare piesă într-un 12-in. x 8-în. dreptunghi. Într-un castron mare, combinați ingredientele de umplutură până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Răspândiți peste fiecare dreptunghi până la 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; prindeți cusăturile și capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
8
Așezați cusătura cu fața în jos pe foile de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Tăiați șase X-uri deasupra pâinilor. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 1 oră.
10
Se coace la 375 la 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci. Într-un castron mic, combinați zahărul, laptele și vanilia cofetarilor; stropiți peste pâini calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Presărați migdale, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de cafea funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista