Tort De Cafea Cu Brânză Adâncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu brânză adâncă. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 444 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de coacere cu zară, ouă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Nutellan Oreo Cheesecake Deep Dish Cookie Pie, Într-Adevăr Deep Dish Pizza (Tort Pan Pizza), și Plăcintă Cu Șuncă Adâncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pentru a face crusta, într-un castron mediu, combinați amestecul de copt, 1/4 cană de zahăr, unt topit și lapte. Se amestecă până se formează un aluat, apoi se întoarce aluatul pe o suprafață curată care a fost prăfuită cu un amestec de copt. Frământați timp de 30 de rotații. Bateți aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie rotundă de 9 inci. În același castron, bateți împreună restul de 1/2 cană de zahăr, vanilie, ouă și cremă de brânză.
Se toarnă peste aluat în tigaie.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile sunt aurii și umplutura este setată. Lăsați tortul de cafea să se răcească timp de 10 minute, apoi întindeți conservele de fructe deasupra.