Tort De Cafea Cu Brânză Adâncă

Tort De Cafea Cu Brânză Adâncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu brânză adâncă. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 444 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de coacere cu zară, ouă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Nutellan Oreo Cheesecake Deep Dish Cookie Pie, Într-Adevăr Deep Dish Pizza (Tort Pan Pizza), și Plăcintă Cu Șuncă Adâncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face crusta, într-un castron mediu, combinați amestecul de copt, 1/4 cană de zahăr, unt topit și lapte. Se amestecă până se formează un aluat, apoi se întoarce aluatul pe o suprafață curată care a fost prăfuită cu un amestec de copt. Frământați timp de 30 de rotații. Bateți aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie rotundă de 9 inci. În același castron, bateți împreună restul de 1/2 cană de zahăr, vanilie, ouă și cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile sunt aurii și umplutura este setată. Lăsați tortul de cafea să se răcească timp de 10 minute, apoi întindeți conservele de fructe deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista