Tort de cafea cu afine Sandy

Tort de cafea cu afine Sandy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu afine al lui Sandy. Această rețetă servește 10. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 467 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, sos de afine, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tortul de ciocolată al lui Sandy, Tort De Cafea Cu Afine, și Tort De Cafea Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub canelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți zahărul și margarina împreună într-un bol până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați smântână, ouă și 1 linguriță extract de migdale în amestecul de zahăr; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
SmântânăSmântână
ZahărZahăr
OuăOuă
5
Se toarnă amestecul de zahăr în amestecul de făină și se amestecă pentru a forma un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
6
Se toarnă 1/3 aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă sosul de afine într-un bol și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți 1/2 sos peste bătut în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă 1/3 aluatul peste sosul de afine și se întinde al doilea 1/2 sos de afine peste aluat. Se acoperă cu restul de 1/3 aluat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine auriu și gătit, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Bateți zahărul cofetarilor și 1 lingură de extract de migdale împreună într-un bol până se omogenizează, adăugând suficientă apă pentru ca glazura să ajungă la o consistență mocnită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De MigdaleExtract De Migdale
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista