Tort De Cafea Cu Afine-Cireșe
Tortul de cafea cu afine-cireșe este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 16 porții cu 141 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână vanilie, cireșe, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Blueberry Boy Bait {Tort De Cafea Cu Afine}, și Tort De Cafea Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. cu generozitate grăsime 12-Cupa canelat tub tort pan cu scurtarea; ușor făină.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, zahărul granulat, uleiul, vanilia, ouăle și iaurtul până se amestecă. Se amestecă ingredientele rămase pentru tortul de cafea.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 15 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Stropiți peste tortul cu cafea.