Slow-Cooker Apple Crisp Coffee Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 446 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Dacă aveți lapte evaporat, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Mere-Făcut În Aragazul Lent, Slow-Aragaz Apple Crisp, și Aragaz Lent Apple Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un aragaz lent de 3-3 1/2 litru cu spray antiaderent sau ungeți bine cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
În castron mic, se amestecă mere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Ingrediente de amestec; retrase din circuitul agricol.
4
Pentru a face Crumble
5
Amestec, într-un castron mediu, amestecați împreună ovăzul, zahărul granulat, 1/4 cană zahăr brun și sarea. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați în 1/2 cană de unt până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Unt
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Într-un castron mare, amestecați ingredientele aluatului de tort până când sunt bine combinate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
În partea de jos a aragazului lent, întindeți jumătate din amestecul de mere. Se acoperă cu jumătate din amestecul de crumble, urmat de jumătate din aluatul de tort. Repetați stratificarea din nou cu amestecul de mere rămas, amestecul de mărunțire și aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Capac; gatiti la foc mare setarea 3 ore la 3 ore 30 minute sau până când tort este setat în centru.
9
Opriți aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
10
Scoateți capacul; lăsați să stea 15 până la 20 de minute.
11
Când este gata de servit, răsturnați tortul de cafea pe farfuria de servire.